Skip to main content

logo

header monstername

Bestellen etiketten

Wij werken met een bundelsysteem; d.w.z. u koopt vooraf een bundel met monsters bij ons. Deze bundel wordt na aankoop in één keer gefactureerd. Hierdoor blijven onze administratiekosten laag, zodat we korting kunnen geven bij afname van grotere aantallen (korting vanaf 10 monsters. Korting wordt groter bij 25, 100 en 250 of meer monsters). De bundels kunnen in elke gewenste grootte worden aangeschaft. Het uiteindelijke aantal monsters bepaald in welke prijsstaffel de bundel valt. De prijzen zijn per monster; dus per jong bladmonster, per oud bladmonster of per watermonster en is exclusief BTW en eventuele advieskosten. Bij aanschaf van een bundel worden er etiketten met unieke barcodes opgestuurd, één etiket is gelijk aan één analyse. Tevens wordt er monstermateriaal opgestuurd bij de bestelling (zakjes, flesjes en enveloppen), hiervoor brengen wij € 0,50 per monster in rekening. Voor het verzenden van deze monstermaterialen hanteren wij buiten Nederland een verzendtarief. De etiketten zijn geldig tot 1 jaar na de aanschafdatum.

Etiketten waarop de locatie, teelt, gewas en plantdeel voorbedrukt zijn zijn het meest praktisch, dit geldt ook voor de watermonsters. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

- De etiketten hoeven niet ter plekke ingevuld te worden tijdens het bemonsteren.
- Wanneer de etiketten zelf beschreven worden is het voor onze medewerkers soms moeilijk te lezen wat er op staat waardoor leesfouten kunnen ontstaan met onjuiste rapporten als gevolg.
- Dezelfde locatie en teelt hebben altijd dezelfde benaming waardoor het analyserapporten en grafieken in Bemesting-Online duidelijker worden
- Er kan een beter advies gegeven worden op de ingestuurde monsters.
- Het bestellen van voorbedrukte etiketten kan bijdragen aan een gestructureerd bemonsteringsschema voor uw teelt.  

U kunt bestellen door het Excel-format in te vullen en op te sturen naar info@novacropcontrol.nl. Heeft u vragen, aarzel dan niet om eerst contact met ons op te nemen via het contact formulier.