Skip to main content

logo

header nieuws

Flowerboostchallenge

3 April zijn we met 2700 bossen tulpen van Koomen Bloembollen Ens op pad gegaan om de zorg een hart onder de riem te steken! En natuurlijk ook om de sierteelt in deze kritische tijden te ondersteunen. 

 

3 April zijn we met 2700 bossen tulpen van Koomen Bloembollen Ens op pad gegaan om alle zorgmedewerkers in het ETZ ziekenhuis in Tilburg te bedanken voor de uitzonderlijke inspanningen die ze momenteel moeten leveren. Daarnaast willen we alle ouderen van Woonzorglocatie de Eikelaar, Residentie Molenwijck, Woonzorgcentrum de Venloene, Woonzorgcentrum Catharinenberg en Woonzorgcentrum de Vloet een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd middels een bos Hollandse tulpen! Tevens proberen we hiermee de tuinbouwsector te steunen in deze kritische tijd. We hebben ook de lokale bloemist ondersteund door al onze medewerkers een boeket te overhandigen voor het goede werk wat ze doen!
Haifa North West Europe BVBA bedankt voor de nominatie, we zijn de #Flowerboostchallenge met volle overtuiging aangegaan. We hopen met dit gebaar een voorbeeld te zijn voor de consument om ook nu te kiezen voor Nederlandse land- en tuinbouwproducten. Gaat u de uitdaging aan?


busjes

Elisabeth

 

  
 

TSZ NVV

 Eikelaar2

Molenwijck 2

Devloet 2

De Venloene

Catharinenberg2

 

 
  • Aangemaakt op .